Το πρώτο νοσοκομείο που χρησιμοποιεί Skype σε ασθενείς Bookmark and Share

Το πρώτο νοσοκομείο στην Ευρώπη που θα χρησιμοποιεί το Skype για online συμβουλές γιατρών σε ασθενείς αποτελεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του North Staffordshire.

Σύμφωνα με τους επικεφαλείς του νοσοκομείου του North Staffordshire, η online υπηρεσία βίντεο κλήσης, μπορεί να μειώσει τα ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία έως και 35%.
Όπως υποστηρίζουν, η αξιοποίηση του Skype στις υπηρεσίες του νοσοκομείου θα συμβάλει σημαντικά στη μείωση χρόνου θεραπευτικών συμβούλων, βοηθά σημαντικά τους ασθενείς που δεν μπορούν να πάρουν άδεια από την εργασία τους, ενώ απελευθερώνει χώρο στις θέσεις στάθμευσης των αυτοκινήτων.
Εφόσον εγκριθεί η πρόταση, θα γίνει το πρώτο νοσοκομείο του Ηνωμένου Βασιλείου που χρησιμοποιήσει το Skype σε τηλεδιάσκεψη με τους ασθενείς, ενώ στις προτάσεις του νοσοκομείου του Staffordshire περιλαμβάνεται και η επικοινωνία γιατρών με ασθενείς μέσω email.
Η διαβούλευση με τους ασθενείς μέσω Skype θα μπορούσε να αποτρέψει έως και 180.000 προσελεύσεις ετησίως. Προς το παρόν, αξιωματούχοι παραδέχονται ότι ο σχεδιασμός είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, αλλά έχει τη δυνατότητα να μειώσει τα ετήσια ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία κατά 35%

Τα νέα μας

Επικοινωνία

Κελεσίδης Δημήτρης, Επιθεωρητής Πωλήσεων

Εθνικής Αντιστάσεως 25-27,6ος Όροφος
Πειραιάς Τ.Κ 18531
Τηλ: 210 4140040
Φαχ:210 4140042

ea.peiraias834@insurance.nbg.gr

Social Media

Εγγραφή στο Newsletter

JoomShaper