Παρουσιάστηκαν στα δίκτυα της Εθνικής Ασφαλιστικής τα νέα ευέλικτα προγράμματα κατοικίας Full [Home]! Bookmark and Share

 

Με μεγάλο ενθουσιασμό, σε μια ζεστή ατμόσφαιρα παρουσιάστηκαν στο εταιρικό δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής, τα νέα ευέλικτα προγράμματα κατοικίας Full [Home]. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την 29/5/2019 στο συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, με τη συμμετοχή της Διοίκησης της εταιρίας και 180 Επιθεωρητών, Προϊστάμενων γραφείων, Αναπληρωτών Προϊστάμενων γραφείων και Προϊστάμενων ομάδας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Μιχάλης Τάτσης, καλωσορίζοντας στο βήμα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σταύρο Κωνσταντά, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους συμμετέχοντες. Ακολούθησε παρουσίαση από τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή κ. Γιώργο Μακρή, τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing και Δημόσιων Σχέσεων κ. Γιάννη Σηφάκη, τον κ. Μιχάλη Τάτση και την Προϊστάμενη Τομέα Marketing κα. Λουίζα Τσιροπούλου.

Όπως ενημερώνει η εταιρία, θα ακολουθήσει σειρά εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, με τη συμμετοχή όλου του παραγωγικού δικτύου της εταιρίας (agency και πρακτορειακό) τις προσεχείς εβδομάδες. Υπενθυμίζεται πως η Εθνική Ασφαλιστική, σχεδίασε και δημιούργησε τη νέα ανταγωνιστική σειρά προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας, Full [Home], που διατίθεται σε 4 διαφορετικά πακέτα, τα Basic, Extra, Advance και Max. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα επιλογής πακέτου με ή χωρίς ποσό απαλλαγής, προσφέροντας στους πελάτες μας την ευελιξία να επιλέξουν τις καλύψεις που επιθυμούν, με ένα εξαιρετικά προσιτό κόστος. 

Αναλυτικότερα και ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξει ο ασφαλισμένος, οι νέες αλλά και οι διευρυμένες καλύψεις αφορούν κινδύνους, όπως βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών συσκευών, θραύση σωληνώσεων ακόμη και για κτίρια άνω των 30 ετών, ζημιές στην οικοδομή εξαιτίας κλοπής, ληστεία, κλοπή με αντικλείδι, ζημιές από θύελλα, καταιγίδα, πλημμύρα, χιόνι, χαλάζι, παγετό, αστική ευθύνη του ασφαλισμένου για υλικές ζημιές σε τρίτους από καλυπτόμενο κίνδυνο, κάλυψη οικογενειακής αστικής ευθύνης προς τρίτους για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, καθώς και κάλυψη εργοδοτικής ευθύνης για σωματικές βλάβες προς το οικιακό προσωπικό. Επίσης το νέο πρόγραμμα Full [Home], προσφέρει κάλυψη αλλοίωσης τροφίμων, απώλεια πολύτιμων αντικειμένων ή και χρημάτων λόγω ληστείας, αμοιβές αρχιτεκτόνων και μηχανικών και πλήθος άλλων σύγχρονων καλύψεων διασφαλίζοντας την ηρεμία της οικογενειακής εστίας.

Πάντα δίπλα τους ασφαλισμένους της και ανταποκρινόμενη στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει νέα, ευέλικτα και καινοτόμα προϊόντα ασφάλισης κατοικίας με σαφή υπεροχή!

Τα νέα μας

Επικοινωνία

Κελεσίδης Δημήτρης, Επιθεωρητής Πωλήσεων

Εθνικής Αντιστάσεως 25-27,6ος Όροφος
Πειραιάς Τ.Κ 18531
Τηλ: 210 4140040
Φαχ:210 4140042

ea.peiraias834@insurance.nbg.gr

Social Media

Εγγραφή στο Newsletter

JoomShaper