Το IFAAcademy ανάμεσα στις 50 κορυφαίες εκπαιδευτικές εταιρείες παγκοσμίως Bookmark and Share

 

 

Το IFAAcademy και ο Founder & CEO, Παναγιώτης Λελεδάκης, επιλέχθηκαν να διαγωνιστούν ανάμεσα σε πολύ μεγάλο αριθμό εταιρειών εκπαίδευσης και τεχνολογίας – εκπαίδευσης στα πλαίσια του παγκόσμιου διαγωνισμού Top 50 Companies In Education από τον οργανισμό GFEL (Global Forum for Education & Learning). Το IFAAcademy κέρδισε το βραβείο ‘TOP 50 LEADERS IN EDUCATION” κατατάχθηκε ανάμεσα στις 50 Κορυφαίες Εκπαιδευτικές Εταιρείες στον κόσμο για την ιδέα, την καινοτομία και την ήδη πρακτική εφαρμογή της στην αγορά. 

Το βραβείο αυτό ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τις σημαντικές διακρίσεις του IFAAcademy στις 10 καλύτερες ιδέες του Πανεπιστημίου MIT στην Ελλάδα, με το βραβείο καλύτερης ελληνικής startup στην κατηγορία “Educational Technology” στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Europe Startup Awards, με την 1η θέση στο διαγωνισμό καινοτομίας της ομοσπονδίας εργοδοτών & βιομηχάνων Κύπρου όπως επίσης και με τη διάκριση του μέσα στις 4 καλύτερες καινοτόμες ιδέες στον παγκόσμιο διαγωνισμό “GET IN THE RING”.

Η διάκριση αυτή εκτός από τη χαρά και την τιμή που έχει προσφέρει στο IFAAcademy, μας χαροποιεί ακόμα περισσότερο γιατί έχει συνεισφέρει στην εξωστρέφεια του θεσμού της ασφάλισης παγκοσμίως, ενώ τονίζει την σημασία της περεταίρω ανάπτυξης της τεχνολογίας και της  της καινοτομίας. Στόχος του IFAAcademy είναι η αναβάθμιση του θεσμού εξελίσσοντας συνεχώς εργαλεία που θα επαναπροσδιορίσουν την συμβουλευτική ασφαλίσεων.

Η επίσημη ανακοίνωση αυτής της σπουδαίας κατάκτησης για το IFAAcademy, έγινε από την πόλη του Σίδνεϊ όπου βρίσκεται ο κ. Λελεδάκης στα πλαίσια μιας παγκόσμια περιοδείας που έχει ξεκινήσει από την Αυστραλία και θα συνεχιστεί  στην Ασία (Ινδονησία, Μαλαισία, Βιετνάμ,Σινγκαπούρη,Φιλιππίνες Χονκ Κονγκ, κ.α.) προκειμένου να μοιραστεί και να ανταλλάξει ιδέες για τον θεσμό της ασφάλισης με τοπικούς παράγοντες αλλά

και για την παγκόσμια ανάπτυξη του IFAAcademy. Η επίσημη τελετή για την παραλαβή του βραβείου θα γίνει στις 16 – 18 Δεκέμβρη στο Ντουμπάι.

Τα νέα μας

Επικοινωνία

Κελεσίδης Δημήτρης, Επιθεωρητής Πωλήσεων

Εθνικής Αντιστάσεως 25-27,6ος Όροφος
Πειραιάς Τ.Κ 18531
Τηλ: 210 4140040
Φαχ:210 4140042

ea.peiraias834@insurance.nbg.gr

Social Media

Εγγραφή στο Newsletter

JoomShaper